Reseptit    |   Resepti

Välimerellinen mansikkasalaatti

(4 annosta) 1 kesäpunasipuli varsineen 4 viipaletta maalaisleipää 500 g mansikkaa 1 pieni kurkku 200 g fetaa palana, ei kuutioina noin 2 dl kivettömiä, mustia kalamata-oliiveja   Kastike: 4 rkl oliiviöljyä 1 rkl punaviinietikkaa 2 tl sokeria ½ tl sormisuolaa ½ tl mustapippuria myllystä ¼ tl chilihiutaleita myllystä   Viimeistelyyn: reilusti tuoretta basilikaa tai oreganoa   Tee kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat