Reseptit    |   Resepti

Välimerellinen mansikkasalaatti

(4 annosta) 1 kesäpunasipuli varsineen 4 viipaletta maalaisleipää 500 g mansikkaa 1 pieni kurkku 200 g fetaa palana, ei kuutioina noin 2 dl kivettömiä, mustia kalamata-oliiveja   Kastike: 4 rkl oliiviöljyä 1 rkl punaviinietikkaa 2 tl sokeria ½ tl sormisuolaa ½ tl mustapippuria myllystä ¼ tl chilihiutaleita myllystä   Viimeistelyyn: reilusti tuoretta basilikaa tai oreganoa   Tee kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää