Reseptit    |   Resepti

BBQ brisket eli naudanrinta

Barbeque brisketin eli naudanrinnan mureus riippuu siitä, kuinka paksu rasvakerros lihan pintaan on jätetty. Pyydä siis kauppiaalta pala, jossa rasvaa on mahdollisimman paljon. Aseta liha grilliin rasvapuoli ylöspäin.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat