Reseptit    |   Resepti

Bouillabaisse

600 g ruodotonta, nahatonta kalaa (2–4:ää lajia, esim. lohta, siikaa, ahventa, kuhaa) 1 tlk (200/120 g) savustettuja simpukoita öljyssä 12 vihersimpukkaa (puolikuoressa, pakaste) 12 jättikatkaravun pyrstöä (kypsä, kuorittu, pakaste) 4 perunaa 2 porkkanaa 1 fenkoli 2 salottisipulia 2 valkosipulinkynttä 2 rkl oliiviöljyä 1 litra kalalientä 3 rkl hummerifondia 3 laakerinlehteä 2 piripirichiliä 2 tomaattia 2½ dl valkoviiniä 2 timjaminoksaa ripaus sahramia (suolaa tarvittaessa)

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat