Reseptit    |   Resepti

Soupe au pistou, eteläranskalainen kesäkeitto

(4–6 annosta)   Keitto: 2 sipulia 4 valkosipulinkynttä 2 porkkanaa 1 kesäkurpitsa 250 g tuoreita vihreitä papuja 2 tomaattia 2–3 dl tuoreita herneitä (litrasta herneenpalkoja) 1 pieni tlk suuria tai pieniä valkopapuja (285 g) ½ dl oliiviöljyä 1 ½ l vettä 2 kpl (yrttisiä) kasvisfondinappeja tai vastaava määrä kasvisfondia 2 laakerinlehteä 1 tl timjamia 2 tl suolaa ½ tl mustapippuria   Pistou: 1 pieni valkosipulinkynsi 1 ruukku basilikaa 1 ½ dl parmesaanijuustoraastetta 1 dl oliiviöljyä   Valmista ensin pistou.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää