Reseptit    |   Resepti

Tuunattu pottuvoi

1 kg varhaisperunoita 2 keitettyä kananmunaa 50 g voisulaa 1 dl hienonnettua, tuoretta ruohosipulia ½ dl hienonnettua, tuoretta tilliä 1 tl raastettua sitruunankuorta sormisuolaa valkopippuria myllystä   Raaputa perunat puhtaiksi. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää