Arin nautaleipä - Reseptit | HS.fi

Arin nautaleipä

400 g naudanjauhelihaa (mieluiten herefordia tai angusta) 1 vaalea leipä ½ lehtisalaatti 2 punasipulia 2 rkl chipotle-chilitahnaa 2 dl majoneesia 3 tl suolaa

5.7.2014 6:58

400 g naudanjauhelihaa (mieluiten herefordia tai angusta)1 vaalea leipä½ lehtisalaatti2 punasipulia2 rkl chipotle-chilitahnaa2 dl majoneesia3 tl suolaa

Muotoile jauhelihasta soikeita pihvejä.

Viipaloi leipä. Suikaloi lehtisalaatti.

Kuori punasipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Sekoita chipotle-tahna ja majoneesi keskenään.

Grillaa pihvit ja mausta ne suolalla.

Grillaa myös leivät. Sipaise majoneesia leipäviipaleille. Rakenna leipä. Pane alimmaiseksi leipäsiivu, sen päälle salaattia, pihvi ja sipulisuikaleita.

Päällimmäiseksi tulee toinen leipäviipale.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat