Reseptit    |   Resepti

Grillatut latva-artisokat ja valkosipulivoi

4 latva-artisokkaa 2 rkl sitruunamehua 1–2 rkl oliiviöljyä 1 tl hiutalesuolaa   Valkosipulivoi: 1 iso valkosipuli 1–2 tl oliiviöljyä 50 g voita 1 tl hiutalesuolaa kourallinen tuoretta lehtipersiljaa   Aloita valkosipulivoista. Halkaise kokonainen valkosipuli varsiosan alapuolelta niin, että kynsien päät tulevat näkyviin.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat