Reseptit    |   Resepti

Vasikanlihatartar Carne cruda

400 g tuoretta vasikanpaistia 2 rkl sitruunamehua 2 rkl neitsytoliiviöljyä mustapippuria myllystä 1 tl jauhettua merisuolaa   Tarjoiluun: vuonankaalia paahdettua leipää parmesaania paahdetulla valkosipulilla maustettua majoneesia

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat