Reseptit    |   Resepti

Riimihirveä ja piparjuuri-ranskankermaa

300 g hirven ulkofileetä 3 rkl karkeaa merisuolaa 5 oksaa timjamia 5 oksaa rosmariinia 3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna 10 katajanmarjaa mustapippuria myllystä   Piparjuuri-ranskankerma: 1½ dl ranskankermaa 2 tl raastettua piparjuurta 1 tl sitruunanmehua 1 tl konjakkia suolaa, mustapippuria   Tarjoiluun: suikaloitua omenaa ja friseesalaattia   Poista fileestä mahdolliset kalvot.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat