Reseptit    |   Resepti

Sinisimpukkatoast

500 g tuoreita sinisimpukoita 1 keskikokoinen fenkoli 2 valkosipulinkynttä ½ dl oliiviöljyä 3 timjaminvartta 1½ dl valkoviiniä (riesling) suolaa   Leivän liotusliemi: sinisimpukoiden kypsennyksestä jäänyt liemi (n. 3 dl) 1 kananmuna 1 dl täysmaitoa ½ kuivahtaneesta ranskanleivästä tms.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat