Reseptit    |   Resepti

Nyhtöankkaa ja karamelliomenaa

12 kpl   12 vinosti leikattua ohutta patonkiviipaletta   Nyhtöankka: 3 pakastettua ankan koipireittä (yht. 1 kg) 1 dl maapähkinävoita (100 g) 2 rkl omenoiden sokerilientä 1 tl suolaa mustapippuria myllystä   Karamelliomena: 2 dl vettä 2 dl sokeria 3–4 pientä omenaa   Paistamiseen: voita   Ota pakastetut ankan koipireidet sulamaan jääkaappiin noin 12 tunniksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää