Reseptit    |   Resepti

Hillokkeita juustojen seuraan

Jouluinen hedelmächutney: 3 päärynää 100 g kuivattuja aprikooseja 2 (luomu)appelsiinia 1 tl raastettua inkivääriä 1 kanelitanko 1 tähtianis 1½ dl hillosokeria ½ dl valkoviinietikkaa   Kuori päärynät. Pilko aprikoosit ja päärynät. Raasta appelsiinien kuori ja purista niistä mehu hedelmien päälle.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat