Porkkanalaatikko

Valmis porkkanasose nopeuttaa laatikon valmistamista.

Lanttu- ja porkkanalaatikkoa.

10.12.2014 14:07

½ kg porkkanoita1 ½ dl puuroriisiä ½ l vettä½ l maitoa2 tl suolaa ripaus valkopippuriaripaus muskottipähkinää3 rkl siirappia2 kananmunaa

Pinnalle:korppujauhoja ja voinokareita

Keitä porkkanat vedessä kuorineen kypsiksi. Kuori kypsät porkkanat ja raasta hienoksi. (Voit käyttää myös kaupan valmista porkkanasosetta.)

Keitä riisiä ensin vedessä viitisen minuuttia. Lisää maito ja kypsennä miedolla lämmöllä noin puoli tuntia.

Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon raastetut porkkanat, mausteet ja kananmunat.

Kaada seos voideltuun vuokaan ja sirottele pinnalle hiukan korppujauhoja ja muutama voinokare. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin tunti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat