Reseptit    |   Resepti

Limetti-inkivääriposset ja mandariinia

4 dl kuohukermaa ¾ dl sokeria 1 vaniljatanko 5 cm:n pala tuoretta inkivääriä (30 g) ½ dl limettimehua 1 limetin kuori   Lisäksi: 4 mandariinia (tai klementiiniä tai satsumaa)   Mittaa kattilaan kerma ja sokeri. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet veitsellä.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat