Reseptit    |   Resepti

Tomaattinen salsicciarisotto

Valmistusaika: 25 min Hinta: noin 3,80 e / annos   1 salottisipuli 1 rkl oliiviöljyä 400 g salsicciaa, chorizoa tai muuta mausteista raakamakkaraa 350 g risottoriisiä 1 rkl punaviiniä tai punaviinietikkaa 1 prk (400 g) kokonaisia kuorittuja (kirsikka)tomaatteja noin 8 dl kuumaa kana- tai lihalientä 100 g pakasteherneitä 1 rkl voita   Tarjoiluun: raastettua parmesaania, hienonnettua lehtipersiljaa   Kuori ja hienonna sipuli.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää