Reseptit    |   Resepti

Peurakebakot ja karpalo-punasipulichutney

Esivalmisteluihin 25 min + kypsymiseen 15 min   8 kpl   500 g peuran jauhelihaa 2 dl kuohukermaa 1 dl tuoreita korppujauhoja 2 keltuaista 1½ tl suolaa 1 tl katajanmarjoja jauhettuna ¾ tl maustepippuria ½ tl valkopippuria   Lisäksi: varrastikkuja   Karpalo-punasipulichutney: 3 dl karpaloita (pakaste) 1 kirpeä omena 1 punasipuli 1 valkosipulinkynsi 1 dl punaviinietikkaa 1 tl suolaa 1 kanelitanko ½ punaista chilipalkoa hienonnettuna 1 dl hillosokeria   Tee ensin chutney.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat