Reseptit    |   Resepti

Perinteiset Runebergintortut

3 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta2 tl kardemummaa200 g voita tai margariinia2 dl sokeria2 kananmunaa100 g hienoksi hakattua mantelia2 dl korppujauhoja2 dl kuohukermaaKostutukseen:punssia tai karvasmanteliaromia ja sokerivettäKoristeeksi:vadelmahilloatomusokeriatilkka vettä tai sitruunan mehua  Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe ja kardemumma.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat