Reuben-leipä

Reuben-leivässä lihakerros saa kosteutta hapankaalista ja maukkaasta kastikkeesta.

27.2.2015 11:10

Reuben-leivässä lihakerros saa kosteutta hapankaalista ja maukkaasta kastikkeesta.

1 annos

2 viipaletta ruissekaleipää3 isoa emmentaljuustoviipaletta80–100 g naudansuolalihaleikkelettä4–5 rkl hapankaalia1½–2 rkl kastikettanokare voita

Kastike:4 maustekurkkuviipaletta1 dl majoneesia1 rkl ketsuppia1 tl worcestershirekastiketta

 Valmista ensin kastike. (Kastikkeen annoksesta riittää neljälle. Jos teet leivän vain itsellesi, tee kastiketta vähemmän.) Hienonna maustekurkkuviipaleet pieneksi silpuksi. Sekoita kaikki ainekset kastikkeeksi.

 Jaa juustoviipaleet leiville. Laita toisen leivän päälle kastiketta sekä lihaleikkeleet ja valutettu hapankaali. Nosta toinen leipä kanneksi.

 Kuumenna nokare voita. Paista leipä voissa pinnoiltaan rapeaksi molemmilta puolilta. Nauti heti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat