Aasialainen kaalisalaatti - Reseptit | HS.fi

Aasialainen kaalisalaatti

Aasialaisittain maustettua kaalisalaattia voi tarjoilla vaikka broilerinuijien kanssa.

16.4.2015 2:00

Aasialaisittain maustettua kaalisalaattia voi tarjoilla vaikka broilerinuijien kanssa.

 

valmistusaika 15 min + 2 t4 annosta

1 pieni (varhais)kaali1 miedohko punainen chilipalko3 rkl limettimehua2 tl thaimaalaista kalakastiketta2 tl fariinisokeria 3 rkl rypsiöljyä1 dl rouhittuja suolapähkinöitä3 rkl hienonnettua korianteria

 

 Leikkaa varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Laita suureen kulhoon ja painele sitä puisella lastalla, että kaalin rakenne hieman pehmenee.

 Halkaise chili ja poista siemenet. Kuutioi chili hienoksi. Yhdistä limettimehun, kalakastikkeen ja sokerin kanssa. Sekoita kaalin joukkoon. Valuta joukkoon öljy. Peitä kelmulla ja anna salaatin vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

 Viimeistele suolapähkinöillä ja korianterilla juuri ennen tarjoamista.

 

Resepti: Sanna Kekäläinen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat