Reseptit    |   Resepti

Genovalainen pesto

60–70 g tuoreita basilikanlehtiä 1–2 valkosipulinkynttä 30 g pinjansiemeniä ½–1 tl karkeaa merisuolaa 45–60 g parmesaania raastettuna 20–40 g pecorino-lampaanmaitojuustoa raastettuna 4–5 rkl (hedelmäistä) neitsytoliiviöljyä    Varaa raaka-aineet pöydälle, ennen kuin alat tehdä pestoa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat