GT-tikut - Reseptit | HS.fi

GT-tikut

Alkoholilla maustetut mehujääpuikot ovat kuuma juomahitti maailmalla. GT-tikku eli ginistä ja tonicista jäädytetty klassikkodrinkki saa lisämakua kurkusta.

2.7.2015 2:00
Määrä6–8 kpl
ValmistusaikaVal­mis­tus­ai­ka 10 min + 4 h
  • 8

    kurkkuviipaletta

  • 8 dl

    tonic-vettä

  • 1 rkl

    limettimehua

  • 1 dl

    giniä

 Leikkaa kurkusta viipaleita tai pitkittäin ohuita suikaleita. Laita ne mehujäämuotteihin. Sekoita varovasti kannussa tonic, limettimehu ja gini. Kaada mehujäämuotteihin. Laita kannet tikkuineen paikoilleen tai kelmuta muotit ja työnnä kelmun läpi puutikut. Pakasta noin 5 tuntia tai kunnes tikut ovat jäässä.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat