Arin tattipasta - Reseptit | HS.fi

Arin tattipasta

Tattipasta on klassikko. Tämä pasta saa uuden vivahteen pähkinöistä ja timjamista.

3.10.2015 6:17
MääräNel­jäl­le
Valmistusaikaval­mis­tus­ai­ka 30 min
  • 300 g

    herkkutatteja

  • 2 kpl

    sipulia

  • 50 g

    voita

  • 1

    timjamin oksa

  • 100 g

    pähkinöitä

  • 4 dl

    kuohukermaa

  • 400 g

    tuorepastaa

  • 1 rkl

    suolaa

  • nippu

    tuoretta persiljaa

Pilko sipulit pieniksi paloiksi. Pilko myös herkkutatit. Paista tatit pannulla voissa sipulin kanssa. Lisää pannulle timjamin oksa ja pähkinät. Lisää kerma ja haihduta nesteestä noin kolmannes, jotta maku tiivistyy.Keitä tuorepastaa kiehuvassa vedessä 3–4 minuuttia. Valuta ylimääräinen vesi pois ja sekoita kastike joukkoon.Ripottele päälle persiljasilppua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat