Reseptit    |   Resepti

Carbonade flamande, tummassa oluessa haudutettu lihapata

Flaamilainen lihapata Carbonade flamande takaa, että kokkikin saa seurustella: pata saa muhia rauhassa valmiiksi etukäteen. Tämän padan sielu on belgialainen tumma ale-olut, jonka aromia rikastaa karamellisoitunut sipuli.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat