Reseptit    |   Resepti

Meksikolainen Chiles en Nogada

Meksikolaiset valmistavat kansallisruokanaan Chiles en Nogadaa, täytettyjä poblanochilejä saksanpähkinäkastikkeessa. Makumaailmaa sävyttävät kaneli ja neilikka, jotka sointuvat possunlihan, omenan ja rusinoiden hivenen makeaan yhdistelmään.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat