Reseptit    |   Resepti

Uunibanaanit, viski-kinuski­kastiketta ja jäätelöä

Uunissa kypsennetyn banaanijälkiruuan lisäkkeenä maistuvat viski-kinuskikastike ja jäätelö. Älä unohda kookoslastuja – ne viimeistelevät annoksen hienosti.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat