Reseptit    |   Resepti

Feta-kasvis­voileipäkakku

Kasvisvoileipäkakun mehevä täyte syntyy paahdetuista, marinoiduista vihanneksista ja fetajuustosta. Maukasta paprika-mantelitahnaa levitetään kakun sisälle kahteen kerrokseen sekä kuorrutteeksi.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat