Överipirtelö on kesän hitti – näin kasaat sen - Reseptit | HS.fi

Överipirtelö on kesän hitti – näin kasaat sen

Tuhdin överipirtelön koristeissa ei säästellä! Anna mielikuvituksesi lentää ja kasaa pirtelön päälle keko suosikkiherkkujasi.

2.6.2016 2:00
Määrä2 an­nos­ta
Valmistusaikaval­mis­tus­ai­ka 5 min
  1. Tuhdin överipirtelön koristeissa ei säästellä! Anna mielikuvituksesi lentää ja kasaa pirtelön päälle keko suosikkiherkkujasi.

  • 1 dl

    mustikoita tai vadelmia

  • 2 dl

    maitoa

  • 2

    palloa vanilja- tai Oreo-keksijäätelöä

  • 1

    banaani

  •  

    (vaahterasiirappia)

Koristeluun:

  • 50 g

    suklaata

  • 1 rkl

    kuohukermaa

  • 2 rkl

    strösseleitä

Päälle:

  • 1

    pieni vohveli puoliksi leikattuna

  • 2

    palaa kääretorttua

  • 2 rkl

    kermavaahtoa

  • 2

    minidonitsia

  •  

    muutama mansikka

  1. Jos haluat tehdä suklaakoristelun pirtelöön, niin aloita siitä. Paloittele suklaa ja sulata se kerman kanssa. Valuta sulaa suklaata lasien sisä- ja ulkoreunoille. Ripottele ulkopuolelle strösseliä. Laita lasit hetkeksi jääkaappiin.

  2. Mittaa marjat, maito, jäätelö ja viipaloitu banaani tehosekoittimeen. Surauta tasaiseksi. Jos olet makean ystävä, mausta seos vaahterasiirapilla.

  3. Kaada pirtelö laseihin. Kerrosta päälle herkkuja, kuten vohvelia, kääretorttua, kermavaahtoa, donitsia, karkkeja ja marjoja.

  4. Vinkki: Voit halutessasi kastaa vohvelin valkosuklaasulaan ja koristella strösseleillä.

  5. Resepti: Sanna Kekäläinen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat