Kirsikka ja suklaa ovat kuin luodut toisilleen. Viskitilkka tuo jäätelölle lisäsärmää.
Jäätelöpohja:
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
1 iso prk (0,33 l)
kuohukermaa
Lisäksi:
2 dl
tuoreita kirsikoita tai hapankirsikoita pieninä paloina
2 dl
tummaa suklaata rouhittuna
1 rkl
(bourbon)viskiä
Tee jäätelöpohja. Laita kondensoitu maito ja kuohukerma kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella muutama minuutti tai kunnes seos on paksuhkoa.
Kääntele jäätelöpohjan joukkoon kirsikat, suklaapalat ja viski.
Kaada seos pakkasenkestävään vuokaan. Peitä kelmulla. Jäädytä noin 5 tuntia.
Tarjoa sellaisenaan tai suklaakastikkeen kanssa.
Resepti: Sanna Kekäläinen