Paahdetut marjat - Reseptit | HS.fi

Paahdetut marjat

Uunissa tai grillissä paahdetut marjat ovat helppo lisäke kesän jälkiruokaherkuille.

21.7.2016 2:00
Määrä4 an­nos­ta
Valmistusaikaval­mis­tus­ai­ka 5 min + 15 min
  1. Uunissa tai grillissä paahdetut marjat ovat helppo lisäke kesän jälkiruokaherkuille.

  • 5 dl

    pensasmustikoita

  • 2 dl

    vadelmia

  • noin 3 rkl

    sokeria

  •  

    (½ vaniljatanko)

  1. Laita marjat, sokeri ja halutessasi halkaistu vaniljatanko uunivuokaan. Jos marjat eivät maistu kovin makeilta, laita enemmän sokeria.

  2. Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Marjojen kuuluu pehmetä, ja niistä pitäisi irrota nestettä.

  3. Ota vuoka uunista. Painele osa marjoista kevyesti murskaksi haarukalla.

  4. Käytä paahdettuja marjoja melban tapaan pullan päällä, lettujen kanssa tai juustojen kera.

  5. Resepti: Sanna Kekäläinen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat