Pho-nachot - Reseptit | HS.fi

Pho-nachot

Tämän nachovuoan innoittajana on vietnamilainen pho-keitto. Nachovuoka viimeistellään thaibasilikalla, korianterilla, mungpavun iduilla ja limetillä.

3.11.2016 2:00
Määrä4 an­nos­ta
Valmistusaikaval­mis­tus­ai­ka 20 min
  • 300 g

    nachoja

  • 450 g

    kypsää nyhtölihaa

  • 175 g

    cheddarjuustoa raasteena

 Päälle:

  • 2

    kevätsipulin vartta

  •  

    tuoretta korianteria

  •  

    tuoretta thaibasilikaa

  • 1

    limetti

  • 50 g

    mungpavun ituja

  •  

    srirachaa

  1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

  2. Levitä nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan. Ripottele kolme neljäsosaa juustoraasteesta nachoille, asettele nyhtöliha päälle ja ripottele loput juustoraasteet nyhtölihan päälle. Pane 200-asteiseen uuniin 8–10 minuutiksi, että juusto sulaa ja liha lämpenee.

  3. Valmistele päälle tulevat ripotteet. Viipaloi kevätsipuli ohuiksi renkaiksi, revi korianteri ja thaibasilika ronskisti. Leikkaa limetti lohkoiksi.

  4. Ripottele uunista otetun nachopaistoksen päälle mungpavun idut, kevätsipuli ja yrtit. Purista päälle hieman limettimehua. Roiskaise nachoille makusi mukaan srirachaa. Tarjoa heti.

  5. Resepti: Teemu Leminen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat