Katkarapu-avokadonachot - Reseptit | HS.fi

Katkarapu-avokadonachot

Paista jättikatkarapuja vain hetki, jotta ne eivät sitkisty.

29.12.2016 2:00
  • 16

    pyöreää nachoa

  • 1

    iso tai 2 pientä avokadoa

  • 1

    limetti

  • ½ tl

    suolaa

  • ½ tl

    sokeria

  • kourallinen tuoretta korianteria

Katkaravut:

  • 16

    jättikatkaravunpyrstöä

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 tl

    valkosipulijauhetta

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • ½ tl

    mustapippuria

  • ½ tl

    sipulijauhetta

  • ½ tl

    chilihiutaleita

  • ½ tl

    timjamia

  • ½ tl

    oreganoa

  • öljyä paistamiseen

 

Mausta ensin katkaravut. Yhdistä suola, valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, sipulijauhe, chilijauhe, timjami ja oregano mausteseokseksi. Sekoita jättikatkarapuihin ja kääntele. Jätä maustumaan siksi aikaa kun valmistelet nachot.

Lado nachot tarjoiluvadille. Puolita avokadot, poista kivi. Nosta avokado kuorestaan lusikalla. Muhenna avokadoa haarukalla. Mausta limettimehulla, suolalla ja sokerilla. Jaa seos nachoille.

Paista maustetut katkaravut öljyssä kuumalla paistinpannulla. Paista rapuja vain noin 1–2 minuuttia molemmin puolin, jotta ne eivät ylikypsy ja sitkisty.

Aseta yksi ravunpyrstö kunkin avokadonachon päälle. Viimeistele tuoreella korianterilla.

Resepti: Laura Kaapro

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat