Pasta paahdetusta paprikasta, jättikatkaravuista ja chorizosta

Jättikatkaravut ja chorizo ovat klassikkoyhdistelmä. Mausteinen leike antaa makua ja potkua pastaan.

Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min
  • 16

    kuorittua raakaa jättikatkaravunpyrstöä

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 10

    kirsikkatomaattia

  • 150 g

    säilöttyä paahdettua paprikaa

  • 4

    viipaletta chorizo-makkaraleikettä

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • 500 g

    tagliatelle-pastaa

  • 1

    ruukku lehtipersiljaa

  • suolaa

  • mustapippuria

Sulata ja valuta ravunpyrstöt huolellisesti. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna paprikat. Hienonna chorizot.

Paista sipulit öljyssä pannussa ja lisää mukaan chorizot ja ravunpyrstöt. Paista pyrstöjä noin minuutti ja lisää mukaan paahdettu paprika ja kirsikkatomaatit.

Keitä tagliatelle suolatussa vedessä. Valuta. Lisää pasta paistoksen joukkoon ja sekoita ainekset huolellisesti keskenään.

Lisää lopuksi mukaan lehtipersilja ja mausta pasta suolalla ja mustapippurilla.

Resepti: Henri Alén

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat