16
kuorittua raakaa jättikatkaravunpyrstöä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
10
kirsikkatomaattia
150 g
säilöttyä paahdettua paprikaa
4
viipaletta chorizo-makkaraleikettä
½ dl
oliiviöljyä
500 g
tagliatelle-pastaa
1
ruukku lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria
■ Sulata ja valuta ravunpyrstöt huolellisesti. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
■ Halkaise kirsikkatomaatit ja hienonna paprikat. Hienonna chorizot.
■ Paista sipulit öljyssä pannussa ja lisää mukaan chorizot ja ravunpyrstöt. Paista pyrstöjä noin minuutti ja lisää mukaan paahdettu paprika ja kirsikkatomaatit.
■ Keitä tagliatelle suolatussa vedessä. Valuta. Lisää pasta paistoksen joukkoon ja sekoita ainekset huolellisesti keskenään.
■ Lisää lopuksi mukaan lehtipersilja ja mausta pasta suolalla ja mustapippurilla.
Resepti: Henri Alén