Chermoula-kastike - Reseptit | HS.fi

Chermoula-kastike

Pohjois-Afrikasta Välimeren rannalta kotoisin oleva chermoula-kastike antaa lihaan mausteisuutta ja yrttisyyttä.

15.6.2017 2:00
Määrä6 hengelle
Valmistusaika5 min
  • 1

    ruukku korianteria

  • 1

    ruukku lehtipersiljaa

  • 2

    valkosipulinkynttä kuorittuna

  • ripaus juustokuminaa

  • ½ tl

    korianterinsiemeniä

  • ripaus savupaprikajauhetta

  • 4

    tippaa tabascoa

  • 1 rkl

    sitruunamehua

  • ½–1 dl

    oliiviöljyä

  • suolaa

Hienonna yrtit rouheasti ja laita tehosekoittimen kulhoon. Lisää mukaan muut ainekset ja soseuta tasaiseksi. Mausta lopuksi kastike suolalla.

Resepti: Henri Alén

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat