Reseptit    |   Resepti

Paistetut ahvenet, herne-peruna­murskaa ja metsäsieni­remoulade

Pikkuahvenia tarttuu onkeen usein. Hyvä tapa perata pikkuahvenet on poistaa sisälmykset ja nylkeä kalat. Timjamin ja valkosipulin kera paistetut ahvenet saavat kumppanikseen herne-perunamurskan, johon herne antaa upeaa väriä ja makeutta.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat