Mansikkamargarita­jäätikkari - Reseptit | HS.fi

Mansikkamargarita­jäätikkari

Ripaus tulista pippuria korostaa hyvin mansikan makua jäätikkarissa.

20.7.2017 2:00
Määrä6 kappaletta
Valmistusaika15 min
  • 500 g

    mansikoita

  • ¾ dl

    ruokosokeria

  • 2 rkl

    limettimehua

  • 2 rkl

    Cointreau-likööriä

  • 2 rkl

    tequilaa

  • ripaus cayennenpippuria

Poista mansikoista vihreät kannat. Mittaa kulhoon mansikat, ruokosokeri, limettimehu, Cointreau ja tequila. Mausta pienellä ripauksella cayennenpippuria. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi juomaksi, tai valmista juoma tehosekoittimella.

Kaada juoma kuuteen mehujäämuottiin (vetoisuus ¾ –1 dl). Aseta kannet ja tikut muottien päälle ja nosta pakastimeen. Anna jäätyä vähintään 8 tuntia.

Huom! Merkitse aikuisten mansikkamargarita­jäätikkari pakastimessa selvästi, etteivät perheen lapset sekoita jäätikkareita omiinsa.

Resepti: Suvi Rüster

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat