Pirteä porkkanamehu - Reseptit | HS.fi

Pirteä porkkanamehu

Klassinen porkkanan ja appelsiinin yhdistelmä makeutuu omenasta ja saa sopivasti kirpeyttä limetistä. Sitrukset kannattaa kuoria ennen mehuksi puristamista, ettei mehun mausta tule karvas.

27.7.2017 2:00
Määrä4 hengelle
Valmistusaika10 min
  • 300 g

    porkkanoita

  • 1 (250 g)

    omena

  • 1 (350 g)

    appelsiini

  • 1

    limetti

Pese porkkanat ja kuori tarvittaessa. Pese omena ja leikkaa neljään osaan. Kuori appelsiini ja limetti. Lado mehulingon tai -prässin syöttötorveen porkkanat, omenat, appelsiini ja limetti. Purista mehuksi.

Vinkki: Voit sekoittaa valmiin mehun joukkoon ½ tl jauhettua kurkumaa.

Resepti: Suvi Rüster

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat