Reseptit    |   Resepti

Inkivääristä tujakka hedelmämehu

Inkivääri antaa sopivasti potkua muuten makean kirpeälle hedelmämehulle. Mangon pitää olla mehustettaessa ehdottoman kypsä, jotta mehua irtoaa hedelmäpaloista. Kypsä mango tuoksuu hedelmäisen makealta ja on painettaessa hieman pehmeä.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Juomat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat