Pimientos de padrón eli paistetut pikkupaprikat - Reseptit | HS.fi

Pimientos de padrón eli paistetut pikkupaprikat

Pikkupaprikat paistuvat hetkessä ja maistuvat erityisen hyvältä alkupalana juomien kanssa.

10.8.2017 2:00
Määrä2-4 hengelle
Valmistusaika5 min
  • 1 pussi

    pimientos de padrón -pikkupaprikoita

  • oliiviöljyä

  • hiutalesuolaa

Laita (valurauta)pannu kuumenemaan. Lisää iso loraus öljyä ja paprikat. Paista pari minuuttia pannua ravistellen, kunnes paprikat ovat pullistuneet ja tummuneet pinnastaan. Mausta reilulla ripauksella hiutalesuolaa ja syö heti, sillä paprikat ovat parhaimmillaan kuumina.

Vinkki: Jos valmistat paprikat grillissä, sekoita öljy niihin ennen grillaamista ja kääntele ahkerasti pari minuuttia kuumassa grillissä, kunnes paprikoiden pinta on tummunut.

Resepti: Teemu Leminen

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat