Nopea hapankaali-kimchi - Reseptit | HS.fi

Nopea hapankaali-kimchi

Säädä kimchin tulisuutta omaan suuhun sopivaksi lisäämällä tai vähentämällä sambal oelek -chilitahnan määrää.

14.9.2017 2:00
Määrä6 hengelle
Valmistusaika10 min
  • 400 g

    valkosipulilla maustettua hapankaalia

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2

    kevätsipulia

  • 1 rkl

    raastettua inkivääriä

  • 1 rkl

    sambal oelek -tahnaa

  • 1 rkl

    kalakastiketta

  • 1 tl

    sokeria

Kaada hapankaali kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita kaikki ainekset hapankaalin joukkoon.

Peitä kulho kannella tai tuorekelmulla ja anna maustua viileässä 1–2 tuntia ennen tarjoilua. Nopea kimchi säilyy jääkaapissa noin 5 vuorokautta.

Resepti: Suvi Rüster

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat