Chilihilloke

Tarjoa hilloketta vaikkapa lihaleikkeleiden ja juustojen kera.

Määrä6 hengelle
Valmistusaika30 min
  • 2

    punaista paprikaa

  • 5

    punaista chiliä

  • 2

    valkosipulinkynttä kuorittuna

  • 1

    luumutomaatti

  • 1

    sitruunan mehu

  • 1 dl

    punaviinietikkaa

  • 2 dl

    hillosokeria

Poista paprikoista kannat ja siemenet sekä chileistä kannat. Leikkaa vihannekset karkeasti paloiksi ja soseuta monitoimikoneessa tai tehosekoittimella sileäksi.

Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä keskilämmöllä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Anna jäähtyä huoneenlämmössä. Siirrä sitten kannellisessa astiassa jääkaappiin yöksi.

Resepti: Akseli Herlevi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat