Reseptit    |   Resepti

Manteliturska

Karista ennakkoluulot ja kokeile tätä täyteläisen makuista uuniturskaa. Pakastettu turska maistuu parhaimmalta, kun sen antaa sulaa jääkaapissa hitaasti ennen kypsennystä. Silloin rakenne pysyy miellyttävän napakkana eikä kalasta tule vetinen. Turskan päälle levitetty mustapippurituorejuusto maustaa kalan sopivan tujakaksi.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat