2
valkosipulinkynttä
130 g
pepperonia tai salamia viipaleena
2 tl
kuivattua oreganoa
2 prk (yhteensä 800 g)
tomaattipastakastiketta
2 dl
mustia, kivettömiä kalamataoliiveja
2 dl
paahdettuja paprikoita paloina
2 dl
ranskankermaa
noin 12
lasagnelevyä
3 dl
parmesaania raastettuna
125 g:n pallo
mozzarellaa viipaleena
Tarjoiluun:
rucolaa
■ Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna pepperonit. Sekoita ne kastikkeeseen valkosipulin ja oreganon kanssa. (Voit jättää muutaman kokonaisen salamiviipaleen päällyksen koristelua varten).
■ Kokoa lasagne. Laita vuoan pohjalle hieman tomaattikastiketta, oliiveja ja paprikoita. Lisää parmesaania ja ranskankermaa. Lado päälle lasagnelevyjä. Tee samalla tavalla muutama kerros. Laita päällimmäiseksi tomaattikastiketta ja parmesaania. Nosta päälle mozzarellaviipaleita.
■ Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksen kyljestä. Tarjoa rucolan kanssa.
Resepti: Sanna Kekäläinen