Pizzalasagne - Reseptit | HS.fi

Pizzalasagne

Eikö valkokastikkeen keittely ja jauhelihan paistaminen innosta? Tee tämä pikaisempi mutta taatusti yhtä herkullinen pizzalasagne. Siinä uuniruoka saa sisuksiinsa pizzan maut eli mausteista pepperonia, mozzarellaa ja oliivia.

25.1.2018 2:00
Määrä6 hengelle
Valmistusaika35 min
  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 130 g

    pepperonia tai salamia viipaleena

  • 2 tl

    kuivattua oreganoa

  • 2 prk (yhteensä 800 g)

    tomaattipastakastiketta

  • 2 dl

    mustia, kivettömiä kalamataoliiveja

  • 2 dl

    paahdettuja paprikoita paloina

  • 2 dl

    ranskankermaa

  • noin 12

    lasagnelevyä

  • 3 dl

    parmesaania raastettuna

  • 125 g:n pallo

    mozzarellaa viipaleena

Tarjoiluun:

  • rucolaa

Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna pepperonit. Sekoita ne kastikkeeseen valkosipulin ja oreganon kanssa. (Voit jättää muutaman kokonaisen salamiviipaleen päällyksen koristelua varten).

Kokoa lasagne. Laita vuoan pohjalle hieman tomaattikastiketta, oliiveja ja paprikoita. Lisää parmesaania ja ranskankermaa. Lado päälle lasagnelevyjä. Tee samalla tavalla muutama kerros. Laita päällimmäiseksi tomaattikastiketta ja parmesaania. Nosta päälle mozzarellaviipaleita.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksen kyljestä. Tarjoa rucolan kanssa.

Resepti: Sanna Kekäläinen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat