Reseptit    |   Resepti

Ystävänpäivän éclairit

Klassinen ranskalainen leivos éclair pursotetaan tuulihattutaikinasta pitkänmalliseksi pellille. Paiston aikana muodostuva vesihöyry kohottaa taikinan ja kypsään éclairiin jää sisälle reilu kolo täytettäväksi. Ystävänpäivänä éclair saa täytteekseen hapokasta sitruunatahnaa sekä kuohkeaksi vaahdotettua valkosuklaaganachea.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää