Reseptit    |   Resepti

Sopivasti tulinen tuplajuustosalaatti

Makeutta, suolaisuutta, rapeutta, pyöreyttä ja tulisuutta – siinä täydellisen ihanan juustosalaatin kaava. Juustosalaatissa on kahta juustoa: raastettu cheddar levittäytyy jokaiselle haarukalliselle ja tuo makuun pähkinäisyyttä, halloumijuusto koukuttaa rapeaksi paistetulla kuorella ja pehmeällä sisuksella.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Salaatit

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat