Reseptit    |   Resepti

Vadelma-persikkatoscapiirakka

Piirakka on helppo tehdä. Mantelikakkumainen pohjataikina vain sekoitetaan, kaadetaan vuokaan ja päällystetään hedelmälohkoilla ja marjoilla. Piirakan esikypsennyksen aikana liedellä valmistuu nopea toscapäällys, johon otetaan vielä kaunis väri uunissa.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää