Reseptit    |   Resepti

Parasta edelleen -uunivuoka

Parasta edelleen -uunivuoan pohjana ovat paahdetut kasvikset. Niiden seuraksi vuokaan kaadetaan kypsää perunaa tai napakaksi jätettyä pastaa. Heitä joukkoon myös kalaa tai lihaa, makkara- tai kinkkukuutioita – pienikin määrä riittää. Kananmunia kotona yleensä on: riko niitä paistoksen päälle kypsennyksen loppuvaiheessa.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat