Reseptit    |   Resepti

Tuplasuklaakirsikat

Cocktailkirsikat kuorrutetaan kahdella suklaalla. Kun pyörittelet kirsikat ennen suklaassa kastamista tomusokerissa, pinta kuivahtaa sopivasti ja suklaa tarttuu paremmin kirsikan pinnalle. Tuplasuklaakuorrutettujen kirsikoiden päälle ripoteltu karpalojauhe kirpeyttää imelän makeaa makua.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat