
valmistusaika 10 min
- 4
- kypsää grillattua broilerin koipi-reittä
- 4 dl
- salaattipinaattia
- 400 g
- kirsikkatomaattia
- 200 g
- fetajuustoa
- 1 dl
- parmesaania raastettuna
- noin ¾ dl
- oliiviöljyä
- muutama kierros mustapippuria myllystä
- 2 pkt (yhteensä 500 g)
- tuoreraviolia tai tortellinia juusto- tai kasvistäytteellä
Irrota broilereista lihat irti. Huuhtaise pinaatit ja tomaatit. Puolita tomaatit. Murustele feta.
Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne.
Yhdistä raviolit, broilerit, pinaatit, tomaatit, juustot ja öljy. Mausta pippurilla.
Vinkki: Purista pastaan vielä halutessasi sitruunamehua.
Resepti: Sanna Kekäläinen
Kommentit
Kommenttisi on moderoitavana. Viestejä julkaistaan sitä mukaa, kun toimitus ehtii niitä tarkistaa. Viestejä tarkistetaan arkisin kello 7–24 ja viikonloppuisin kello 8–24