Reseptit    |   Resepti

Tuhti linssi-bataattikeitto

Helposti valmistuvaa linssikeittoa kannattaa keittää heti tuplasatsi: sen maku vain paranee uudelleen lämmitettäessä. Keitossa on ripaus meksikolaisen molekastikkeen makua, sillä kookosmaidosta täyteläinen keitto maustetaan tomaattipyreellä, kaakaolla ja chilillä.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat