Reseptit    |   Resepti

Pasta oluessa haudutetusta naudanlihasta

Pasta on useimmiten pikaruokaa, mutta silloin tällöin kastikkeen hauduttamiseen kannattaa uhrata aikaa. Ruskista pala naudanlihaa ja muhita se hartaasti olutkastikkeessa. Sillä välin kun lihakimpale on uunissa, liedellä poreilee tomaattikastike. Kun nämä asiat lopuksi yhdistetään, tie pastataivaaseen on auki.

Tämä yli 90 päivää vanha arkistoartikkeli kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
Tilaajille
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat